thuiskapster

Iedereen gaat al bijna zijn hele leven naar de kapper. Mensen die druk of slecht ter been zijn kunnen niet makkelijk bij de kapper komen. En dat is het handige een thuiskappers. Een thuiskapster gaat in principe hetzelfde te werk als een gewone kapper die knipt in een salon, alleen worden de spullen meegenomen en wordt jouw woonkamer, keuken of andere kamer omgetoverd tot tijdelijke salon waar geknipt zal gaan worden.

Kapper voor speciale gelegenheden

Niet alleen voor je standaard knipbeurt kun je een thuiskapster regelen, ook als je een mooi kapsel wil voor een speciale gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft of een gala. Van tevoren heb je meestal al wel in je hoofd bedacht wat voor iets je graag wil. Een goede thuiskapster luistert naar jouw wensen en denkt ook graag mee met welke haarlook jou het beste zal staan. Heb jij een mooie kaaklijn, dan kun je die met een bepaald kapsel misschien wel benadrukken.

Met het hele gezin

Ga je wel gewoon voor de 6-wekelijkse knipbeurt, dan kan de thuiskapster gewoon de hele familie in een middag knippen. Als iedereen zorgt dat hij thuis is op het afgesproken tijdstip, dan scheelt het voor de kapster veel tijd en kosten en scheelt het voor jullie als gezin ook een hoop tijd. Daarnaast ligt je huis dan maar een keer vol met haren in plaats van meerdere keren. Scheelt weer een hoop opruimwerk.

Extra’s

Naast een behandeling voor je haar kan een thuiskapster ook nog andere extra’s bieden. Sommige kapsters doen ook schoonheidsbehandelingen of hoofdhuidbehandelingen. Zo’n schoonheidsbehandeling kan natuurlijk ideaal als je zit te wachten tot de verf ingewerkt is en uitgespoeld kan worden. Daarnaast kan een goede kapper je altijd advies geven over de producten die goed zijn voor jouw haar. Wie weet heeft je kapster zelfs de producten die jij wil hebben allemaal meegenomen in de auto. Kan je het de volgende dag direct gebruiken tijdens het wassen van je haar.