Dameskapsalon Rotterdam-Noord

We zeggen niet voor niets: ‘als je haar maar goed zit’. We weten allemaal hoe goed je je kan voelen, als je weet dat je kapsel er leuk uitziet. En we weten allemaal ook hoe vervelend een ‘bad hair day’ kan zijn. De invloed van je kapsel op je uitstraling, je humeur en je zelfvertrouwen valt niet meer te ontkennen. En soms, wanneer je je misschien niet zo goed meer voelt over je kapsel, is het tijd voor iets nieuws. Maar het veranderen van kapsel kan ook heel eng zijn. Waar moet je bijvoorbeeld op letten wanneer je ervoor kiest om je kapsel te veranderen? En met welke vragen kun je allemaal bij je kapper terecht?

Je nieuwe kapsel

Het allerbelangrijkste is dat jij met een glimlach de kapsalon kan verlaten. Daarvoor is het belangrijk om goed te weten wat je wilt. Neem van tevoren goed de tijd om verschillende haarstijlen met elkaar te vergelijken. Wat spreekt jou aan, en wat past goed bij je? Het is slim om hierbij ook meteen aan je levensstijl te denken. Ben je bijvoorbeeld bereid om iedere ochtend een half uur voor de spiegel te staan? En hoe vaak wil je terug naar de kapsalon om je kapsel te laten bijknippen? Sommige stijlen vragen nou eenmaal meer tijd, en het zou zonde zijn om daar pas na je knipbeurt achter te komen.

Overleg met de kapper

Vind je het nog steeds te moeilijk, en weet je echt niet welk kapsel je nou moet kiezen. Maar je dan vooral niet teveel zorgen. De dameskapsalon in Rotterdam-Noord kan je heel goed helpen bij het maken van de juiste keuze. Een kapper weet immers precies welke soorten kapsels het beste passen bij de vorm van jou gezicht. Door goed te overleggen met je kapper, kan hij of zij je van goed en persoonlijk advies voorzien. Alles zodat jij de kapsalon kunt verlaten met het kapsel dat echt goed bij jou past!