Taxi Schiphol

Ga je binnenkort op vakantie of kom je terug van vakantie? Waarom zou je je tijdens de spits in de trein wurmen of in een auto met het gevolg dat je je rot betaalt aan de parkeerkosten? Schakel een taxi Schiphol in en geniet van de luxe die het rijden van een taxi je te bieden hebben. Een uitgeruste vakantie begint al bij het vertrek. Waan je als een echte vorst op de achterbank van de auto en laat je in alle vroegte of late uurtjes van of naar het vliegveld brengen.

 

Taken van een taxi Schiphol

Wanneer je een taxi hebt besteld begint het takenpakket van de chauffeur. Jij bepaald hoe laat je opgehaald wil worden en de chauffeur staat voor je klaar. Heb je veel bagage bij je en woon je op de bovenste verdieping? Laat dit van tevoren weten, dan helpt de taxi Schiphol jou met liefde met het dragen van de koffers. Terwijl jij plaatsneemt op de achterbank zorgt de chauffeur ervoor dat alle koffers netjes en onbeschadigd in de achterbak worden geplaatst. Vervolgens kan het ritje naar de luchthaven van start gaan. Geniet van een gezellig gesprek met de chauffeur om de reistijd wat te doden. Is het vroeg en ben je niet zo’n prater op de ochtend? Ook geen probleem. Geniet van de muziek op de achtergrond of doe nog even een snelle power-nap. Bij aankomst helpt de chauffeur je met het pakken van de koffers uit de achterbak en kan je vakantie beginnen!

 

Boeken van een taxi Schiphol

 

Het boeken van een taxi van of naar Schiphol is via verschillende manieren mogelijk. Bezoek de website en oriënteer je op de verschillende mogelijkheden. Sta je op Schiphol en wil je zo snel mogelijk opgehaald worden? Bel dan gewoon even! Voor boekingen die pas later in de week of maand plaatsvinden is het ook mogelijk om een mailtje te sturen. Waar wacht je nog op? Genieten van je vakantie doe je pas met het inschakelen van taxi Schiphol!