barber rotterdam

Een barber is expert op het gebied van haarverzorging, baardverzorging en andere locaties van haargroei op het mannelijke hoofd. Of je nou je baard wil trimmen, je snor wil bijwerken, je neushaar wil laten verwijderen of gewoon een knipbeurt voor je haar wil hebben: iedereen is welkom bij een barber in Rotterdam. Maak vandaag nog een afspraak en geniet van de luxe waaraan je blootgesteld wordt.

 

Taken van een barber in Rotterdam

Net als bij een doorsnee kapper kan je ook bij een barber in Rotterdam terecht voor een knipbeurt. Afhankelijk van de lengte en structuur van het haar vindt deze knipbeurt plaats met een schaar en/of een tondeuse. Na het knippen wordt het haar verzorgd door middel van een gel of wax om het haar in model te brengen. Ook het verwijderen van neushaar of oorhaar is mogelijk bij een barber. Eerst wordt er een warme substantie gemaakt waar vervolgens een stokje ingedoopt wordt. Dit stokje wordt in je oren of neus geplaatst en blijft daar ongeveer een minuutje inzitten. Vervolgens worden de stokjes snel en zo pijnloos mogelijk verwijderd. Ook voor het knippen of trimmen van je baard of snor kan je bij een barber terecht. Geef zelf aan welke lengte van het haar je graag wil behouden. Kan je niet kiezen? Kies dan voor een combinatiepakket waarin je zowel je haar, baard als oorhaar laat doen.

 

Afspraak maken bij barber Rotterdam

Kan je niet wachten en is je haar wel toe aan een beetje verzorging? Plan vandaag dan nog een afspraak in bij een barber in Rotterdam. Dit doe je door even te bellen, een e-mail te sturen of door een afspraak in te plannen op de site. Natuurlijk kan je ook altijd proberen om zo even de zaak binnen te lopen. Met een beetje geluk ben je meteen aan de beurt. Voor eventuele vragen en de prijslijst kan je terecht op de website van de barber. Wie weet zit jij binnenkort wel in de stoel bij de barber in Rotterdam!