ZZP vacatures

Na jaren in loondienst heb je eigenlijk de stap durven wagen om verder te gaan als zzp’er. Deze overgang is een ontzettend grote stap voor veel mensen, de grootste reden waarom mensen de stap niet durven te wagen, is het stukje financiële stabiliteit die verloren gaat. Waar je als werknemer in loondienst elke maand een vast bedrag verdient met misschien soms een bonus, weet je als zzp’er nooit hoe een maand zal lopen en wat er binnen zal komen. Als zzp’er kun je, als je even geen opdrachten hebt, ook opzoek naar zzp vacatures binnen jouw vakgebied. Zo weet je zeker dat je aan het werk blijft.

Hoe vind je de beste vacatures

Als zzp’er weet je waarschijnlijk maar al te goed wat jouw expertise is. Misschien heb je wel een portfolio opgebouwd met eerder succesvol afgeronde opdrachten. Soms komen de opdrachten je zo aanwaaien, maar soms is het ook handig om zelf een proactieve houding aan te nemen en het heft in eigen handen te nemen. In deze tijden kun je op zoek gaan naar zzp vacatures of interim vacatures. Jij wordt als zzp’er gekoppeld aan een bedrijf (of misschien wel meerdere bedrijven), en rond je de klus succesvol af? Dan heb je er misschien wel een nieuwe vaste opdrachtgever bij om op je lijstje te zetten!

Als zzp’er leer je eindeloos

Omdat je als zzp’er elke keer andere opdrachtgevers hebt en dus elke keer ander werk doet, weet je zeker dat je je in de loop der jaren blijft ontwikkelen. Heb je er wel eens over nagedacht om te gaan werken op interim basis? Interim vacatures zijn er vooral bij bedrijven die niet van alle specialismen een werknemer in dienst kunnen nemen. Je bent als interim dan ook maar voor een bepaalde tijd aan het werk voor een bedrijf. Dit is misschien voor jou een nieuwe tak van sport, maar het geeft je de unieke kans om bij bedrijven binnen te kijken waar je anders nooit aan het werk was gegaan.