Bloemen Den Haag

Als je niet de deur uit wilt om bloemen te kopen kun je online bloemen bestellen in Den Haag. Wanneer je een bos met bloemen op tafel hebt staan, wil je ze zo lang mogelijk goed houden. Met een boeket bloemen in Den Haag kun je je interieur verrijken.

 

Bloemen zo lang mogelijk op de vaas laten staan

Het begint al bij hoe je de stelen van de bloemen afsnijdt. Wanneer je de stelen schuin afsnijdt, kunnen ze beter voeding opnemen uit het water. Het is verstandig om hier een scherp mes voor te gebruiken. Anders kun je namelijk de vaatjes beschadigen.

Verder is het handig om bladeren te verwijderen die anders in het water gaan hangen. Als de bladeren in het water hangen wordt het water minder goed van kwaliteit. Er kunnen dan bacteriƫn in het water komen.

Een andere manier om bloemen langer te laten staan is het verversen van het water in de vaas. Ook kun je de stelen van de bloem nog een keer schuin af snijden na een aantal dagen. Zo voorkom je dat de vaatjes van de steel zijn uitgedroogd. Wanneer je hiermee bezig bent, haal je de verwelkte bloemen er meteen tussenuit. Zo vermijd je dat er bacteriƫn in het water komen waardoor de kwaliteit van de andere bloemen ook achteruit gaat.

Een andere factor die bijdraagt aan de levensduur van je boeket is zon. Met meer zon zullen de knoppen van de bloemen sneller openen. Het is handig om het boeket uit de zon te halen als de bloemen bijna openstaan.

Ook is het zo dat een te hoge temperatuur niet goed is voor je boeket. Als je er langer van wilt genieten doe je er goed aan om het boeket in een ruimte te zetten waar het niet al te warm is.

Ten slotte is het verstandig om na te denken over de locatie van je boeket. Zo kun je je boeket beter niet naast fruit neerzetten. Bloemen verwelken namelijk eerder als ze met ethyleengas in aanraking komen.